Zajednice / Susret zajednica Obnove, Sv. Jeronim, Zagreb, 10. 12. 2012.

Proroštva i Riječ na susretu:

Sv. Jeronim, Maksimir, 10. 12. 2012.

„Ustani moj narode i digni ruke prema nebu. Probudi se moj narode, jer srce ti spava i ne čuje poziv moj. Neka plamen mojeg duha rasplamsa tvoje srce, vaša srca da se pokrenu.“

„Ja sam put istina i život!“

LJETOPISI 7; 13-16

13 Ako zatvorim nebo da ne bude dažda, ili zapovjedim skakavcima da popasu zemlju, ili pustim kugu na svoj narod, 14 i ponizi se moj narod na koji je prizvano Ime moje i pomoli se i potraži lice moje i okani se zlih putova, ja ću ga tada uslišati s neba i oprostiti mu grijeh i izliječit ću mu zemlju. 15 Moje će oči biti otvorene i moje uši pažljive na molitvu s ovoga mjesta. 16 Sada sam, dakle, izabrao i posvetio ovaj Dom da ovdje bude Ime moje zauvijek i ovdje će sve dane biti moje oči i moje srce.”

Gospodinu je jako drago što hrvatski narod sve više odgovara na njegov poziv i želi izliječiti naš narod, obratiti naš narod.
Hvala ti Gospodine što nam daješ prvine svoga Duha, hvala ti što si nas obratio svojom ljubavlju, hvala ti što možemo svjedočiti silu tvoga duha među narodom. Hvala ti što želiš da naš hrvatski narod oprosti svima što su radili zlo našem narodu, što želiš odagnati zlo iz našeg naroda i oploditi našu zemlju Svetim Duhom. Hvala ti što si pozvao nas da obnovimo našu zemlju.

Čuvaj nas Gospodine od svakog zla! Neka tvoja sveta krv opere sve nas i sve u pokretu Obnove u Duhu Svetomu. Slomi duha razdora u tvoje ime Isuse, slomi ga. Ujedini nas da zajedno obnovimo ovu zemlju tvojim Duhom. Daj nam snage da to možemo!

“Dječice, ne budite tužni što vas je malo. Vi biste silom i snagom činili a meni je dosta čisto srce, srce ponizno i puno ljubavi. Otvorite svoja srca da čezne, da iskri i da se očitova ljubav moja.”

“Razvežite svoja jedra i podignite ih i dopustite da moj vjetar uđe u njih. Dopustite da moj vjetar vodi vaš život. Zašto se držite u sigurnim lukama? Zašto stojite na mjestu? Povjerujte mi i dopustite da ja vodim vaš život, da ja puhnem u vaša jedra i da vas odvede tamo gdje vas ja trebam, da radite za moje kraljevstvo. Otpustite jedra i prepustite se mojem vjetru.”

Molitva:
“Oče sveti, oče dobri, oče slatki, oče mili! Ti si naš otac i mi smo tvoja djeca. Bože ti si moj otac, ja sam tvoje dijete. Oče smiluj se! Molim te Gospodine da mogu sigurno počivati u tvome krilu. Bože oče zazivam te za svaku osobu. Dođi oče kao veliki dar nježni i svakoga od nas uzmi u svoje krilo. Daj nam sigurnost u srcu da vidimo tebe, jer ti živiš, jer ti si jak i ti si tata. Prepuštamo se tvojoj ljubavi, prepuštamo se tvojoj misli, tvojoj pažnji. Želimo sada biti s tobom, kod tebe, na tebi. Oče daj mi svoju prisutnost, daj mi tvoju živu Božansku prisutnost. Primam te oče u vjeri! Primam te i prihvaćam! Gospodine, smiluj se!
„Nas dvoje ćemo pobijediti! Nisi sam! Ja sam s tobom! Ako je Bog za nas, tko će protiv nas? U tebi smo! Bog moj i sve moje!“
Ja sam Božji sin, ja sam Božja kći!