UNBOUND

O Unbound-u

Unbound je molitva evangelizacije srca koja nas primjenom istine evanđelja vodi do slobode i susreta s Ocem. Unbound nas uči kako slušati i djelovati po Pet ključeva (Five keys), dok tražimo veću i dublju slobodu za nas osobno i dok pomažemo drugima da učine isto. Svaki ključ predstavlja Biblijski temelj i smjernicu koja vodi u dublju slobodu. Pet ključeva čine: 

Je li Unbound katolički?

Mnogi katolici postavljaju pitanje: „Je li Unbound katolički?“ Referirati ćemo se na nekoliko najčešćih pitanja vezanih za ovu temu. 

1. Je li Unbound katolički? Drugim riječima, „Je li Unbound u skladu s naukom Katoličke crkve?“

Odgovor na ovo pitanje je jednostavan: Da. 

Unbound se temelji na čvrstim teološkim i biblijskim principima i u skladu je s učenjem Katoličke crkve. Također, mnogi katolički teolozi pregledali su knjigu Oslobođeni i došli su do istog zaključka.

Unbound formacija

Unbound formacija usmjerena je na temeljno učenje modela koje nam pruža priliku pomoći sebi i drugima živjeti slobodu u Kristu. Bilo da želimo povremeno služiti bližnjima ili smo dio službe evangelizacije srca, Bog nas uvijek poziva dublje, a naše znanje uvijek može rasti. Uz teorijsko znanje i praktične primjere, formacija je usmjerena kako bi osnažila vjeru, umnožila suosjećanje i poniznost i te nas naučila kako se pouzdati u Duha Svetoga. Formacija nas uči kako se koristiti Unbound modelom i Pet ključeva (Five keys) kako bi pomogli drugima živjeti slobodu i identitet djeteta Božjeg. 

Materijali

Obvezna literatura:

  • Oslobođeni – Praktični vodič za oslobođenje, Neal Lozano, Magnum Opus, Zagreb, 2011.
  • Služba oslobođeni, Neal Lozano, Matthew Lozano, Magnum Opus, Zagreb, 2018.

Preporučena literatura:

• Oduprijeti se đavlu, Neal Lozano, Magnum Opus Zagreb, 2018.

Nacionalna služba zajedništva Katoličke Karizmatske Obnove u Duhu Svetom Hrvatske prevela je i raspolaže materijalima na hrvatskom jeziku:

Trebam molitvu

Ukoliko ste zainteresirani za Unbound molitvu, možete poslati upit na: ods.unbound@gmail.com s navedenim mjestom stanovanja kako bi vas mogli rasporediti u zajednicu koja vam je najbliža prema mjestu stanovanja. 

Donacije

Kako bi se Unbound nastavio razvijati na razni Hrvatske, pozivamo vas da podržite naš rad molitveno i financijski. Sva sredstva usmjerena su na daljni razvoj Unbounda u Hrvatskoj. 

UDRUGA OBNOVA U DUHU SVETOME HRVATSKE

Bregovita ulica 4, Vugrovec
10360 Sesvete
OIB: 01514487778
IBAN: HR9323900011101126483

Opis uplate: DONACIJA ZA UNBOUND

Zahvaljujemo vam na svakoj donaciji. 

Božji blagoslov